До 10 часот излезноста во Битола 13,46 проценти

0
1572
Општина Запишани избирачи Број на ИМ Процесирани ИМ Вкупно гласале Излезност
Битола 80.259 159 158 10.785 13,46%
Вевчани 2.045 3 3 134 6,56%
Дебар 8.772 15 15 471 5,38%
Дебарца 4.493 28 28 429 9,56%
Демир Хисар 7.274 41 41 830 11,42%
Долнени 11.274 40 40 628 5,57%
Кичево 29.819 80 80 2.333 7,83%
Кривогаштани 91 1 1 26 28,57%
Крушево 7.857 23 23 969 12,34%
Охрид 51.853 89 89 4.325 8,35%
Пласница 4.743 9 9 247 5,21%
Ресен 16.568 50 50 1.515 9,15%
Струга 59.029 101 101 3.300 5,60%
Центар Жупа 6.356 16 16 262 4,12%