До кога ќе бидат испорачани дрвата запишани преку пензионерите?

0
497

Во денешното Актуел интервју разговараме со претседателот на Сојузот на пензионери од Битола Томе Илиоски.

За неколку дена со пеачката пензионерска група заминуваат на ревија во Словенија. Освен што пеат и гостуваат на разни манифестации, битолските пензионери и спортуваат.

А што се однесува до запишаните огревни дрва, Илиоски вели дека најдоцна до 20 септември ќе бидат испорачани до корисниците.