ВИДЕО: Дочек на 2016 низ битолските барови и клубови

0
6717

Битолските кафе барови и ноќни клубови како и секоја година беа место каде битолчани ја дочекаа и оваа 2016 година. Ви ја прикажуваме видео разгледницата што синоќа нашиот снимател Јовче Талевски ја направи.