Дочек на плоштадот Магнолија

0
1048

Дочекот на Нова Година во Битола и овој пат традиционално беше на плоштадот Магнолија. На свечената програма настапија: Х Бенд, Сефедин Бајрамов, Борче Наумовски, Сашко Савевски, Паркети, Памперс,Виктор Апостоловски,  Стефанија Милевска, главната ѕвезда на вечерта за помладата публика Даниел Кајмаковски, а за забава на повозрасните се погрижи Науме Петревски. Со голем огномет беше одбележано доѓањето на новата година.

download (13)

Градоначалникот им ја честита Новата година и им посака многу здравје, среќа и бериќет во истата.