Доделени благодарници од Лајонс клубот Кабадаја-Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На ден 11-ти јуни, Лајонс клубот Кабадаја, го одржа својот последен состанок за фискалната 2014/15 година.

На состанокот присуствуваше и сеуште актуелниот гувернер на Д132 Македонија Драги Филевски кој му врачи награда на клубот за особен придонес во лајонизмот добиена од меѓународната лајонс организација за оваа година.

lions_3.jpg

Исто така беа доделени и благодарници на сите фирми и лица кои несебично го подржуваа клубот во уште една успешна лајонистичка година.

И Тера телевизија доби благодарница од ЛК. Кабадаја за соработката од самиот почеток на нивното основање до денес.

lions2.jpg

We serve, односно-Ние служиме е мотот под кое се раководи овој лајонс клуб кое е и универзалното мото на сите лајонс клубови ширум светот.

Share.