Доделување на наградите на „Камера 300“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денес пред Центарот за култура, односно пред споменикот на Милтон Манаки, беа доделени наградите за документарните филмови кои учествуваа на овогодинешниот фестивал за аматерски документарен филм „Камера 300“. Во продолжение од видеото дознајте ги добитниците, а целиот фестивал гледајте го вечерва на програмата на Тера Тв со почеток во 19:00 часот.

Share.