Долги колони на македонско-грчката граница

0
1126

На граничниот премин „Богородица“ утрово имаше долги, во некои моменти километарски колони. И тоа на двете граници.

Од самата македонско-грчка граница ни јавуваа дека владее нервоза меѓу граѓаните, бидејќи уште утрово е прилично топло, а за премин се чекало и до три часа.

Во колоните можат да се забележат најмногу возила со таблички од  Македонија и Србија.

MKD.mk