Донација на Пела Роса за настраданите од поплавите

0
1401

Компанијата за производство на минерална вода Пела Роса испрати донација за настраданите од поплавите.

13942654_10153859104133106_925761155_n

Помошта пристигна во собирниот пунк во Гази Баба, а се состои од 5000 литри вода, од вкупно 15.000 литри вода која Пела Роса ги донира за настраданите од поплавите во скопскиот регион.