Доручек кај Тифани

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Како едно заокружување на проектот -Power of Performing Arts односно Моќта на изведувачките уметности, во Центарот за култура беше изведена претставата Доручек кај Тифани.
Истата беше креирана од Ивана Груевска член на младинскиот совет при американската амбасада во република Македонија.
Креативниот тим на оваа претстава во организација на американското катче од Битола го формираа уште 10 тина млади луѓе кои заедно со Ивана пред битолската публика презентираа нешто ново а во рамките на проектот за изведувачките уметности.
Неда Маретиќ
Share.