Довербата во народот ќе значи нова голема победа на ВМРО ДПМНЕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Премиерот Никола Груевски во  интервју за Нетпрес говори за приоритетите во следниот период.

Тој истакнува задоволство од потпишаниот договор со кој се реши политичката криза. Граѓаните треба да очекуваат бенефит од силниот фокус на Владата за реализација на проектите, вели премиерот.

-Навикнат сум на лажната еуфорија која СДСМ ја шири веќе 10 години, дополнува Грувески и додава дека народот е најсилна гаранција дека ВМРО ДПМНЕ ќе победи на следните парламентарни избори.

Share.