Дружба со мачорот Имунобор

0
420

Стартувајќи од 2000-тата година, Борола Македонија 17 години е неприкосновен лидер во грижата за здравјето. Суплементите и козметиката на Борола, се базираат на природни формули и се достапни речиси во сите аптеки ширум земјава. Нивната online продавница boroshop.mk нуди подробен приказ на производите вклучувајќи го составот и делувањето. Ако патот ве носи во Битола, во рамките на седиштето на компанијата, се отвори нивниот прв специјализиран продажен салон. Стручниот медицински тим на Борола со задоволство ќе ви ги пренесе сите информации поврзани со нивните производи.

Дел од палетата на Борола се и производите  Имунобор кидс – специјално наменети за деца. Имунобор кидс капсули, Имунобор кидс сируп, Имунобор кидс актив сируп.

Производите Имунобор Кидс го содржат единствениот докажан ефикасен имуностимулатор од природно потекло- Бета глукан. Во составот на Имунобор Кидс сирупот е содржан микронизиран Бета глукан со чистота 93 %, а  во Имунобор Кидс капсулите Бета глуканот е дополнет и со висококвалитетен екстракт од Ехинацеа.

ИМУНОБОР КИДС  И  ИМУНОБОР КИДС АКТИВ  се производите кои посебно се препорачуваат за децата и даваат активна сила за детскиот имун систем.
Производите може да се најдат во сите аптеки низ Македонија и на Онлајн продавницата  борошоп.мк
Викендов децата имаа можност да се дружат со мачорот -маскотата Имонобор, со кој ќе се дружат и секоја сабота од 11 до 13 часот во наредните два месеци.

Со секој купен производ – подарок изненадување.

Целата дејност на Борола е насочена кон осигурување на добро здравје на населението. Новоотворената продавница на Борола се наоѓа на патот за Пелистер , наспроти ГРАНД Премиер.