Дрво се урна во Драгорот

0
1510

Во долниот дел на реката Драгор под рибарниците во Битола,  урнато дрво во речното корито.

13278015_10208402159843131_781040673_n

13282285_10208402160923158_377699772_n

13293121_10208402159563124_2012092553_n

13293190_10208402160163139_1879126016_n

13295311_10208402160443146_1544476369_n