Дуо Пијано вечерва на Интерфест

0
688

На 24. издание на фестивалот на класична музика „Интерфест“ учествуваат уметници од 11 европски држави, вечерва во Битола концерт ќе приредат дуо пијано Кристоф Еверс и Михаел Кун од Германија. Овие уметници одржале концерти во многу земји од светот.