Два часа прекин на сообраќајот на патот Прилеп-Градско

0
660

Поради штрајк на работниците од „Фени“ на патниот правец Прилеп- Градско кај Мотелот Дреново сообраќајот ќе биде во прекин во двата правци од 10:00 до 12:00 часот.