Двојно убиство во Козле: Убиени мајка и син

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Двете убиени лица, инаку турски државјани, имале повреди во пределот на главата, најверојатно од огнено оружје.

Полицијата го потврдува двојното убиство, но повеќе детали се очекуваат во текот на денот, по завршување на полицискиот увид кој е во тек.

Share.