Една година постоење Слим Лајн клуб во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Компанијата Слим Лајн Клуб која е позната по ефикасноста на своите производи за слабеење, продолжува со остварување на својата мисија на успехот. Еден од големите и важните чекори во тој контекст, е отворањето на првата брендирана продавница во Битола минатата година. Во хотел Милениум по повод една година постоење беше одржан настан на кој воедно беше промовирана и новата палета на производи.
Со тимски пристап низ концептот и моделот на „мултилевел маркетинг“, има повеќе од 1700 членови кои веќе функционираат во големиот тим на Слим Лајн Клуб.

На настанот беше презентиран и маркетинг планот со кој корисниците и членовите на Слим лајн може да ги купуваат производите со попусти.
Slim Line  нуди висок квалитет и ефикасни диететски производи преку директна продажба и мултилевел мрежен маркетинг, по препорака на  членовите, кои претходно ги користеле производите и постигнале фантастични резултати.

Досега има променето илјадници животи. Со повеќе од 5 милиони ЕУР во вкупната продажба и 200.000 продадени диететски производи во Македонија, Србија и во регионот,  се стреми да стане регионален и европски лидер во здраво намалување на вишокот телесна тежина и позитивно да влијае на епидемијата на дебелина со кој светот во моментов се соочува.
Прозиводите на Слим лајн  се за здрав начин на живот.
Во Битола корисниците  може да ги купат производите во канцелариите во заградата Кеопс.
Ова е катче каде членовите и дистрибутери на Слим Лајн Клубот ќе можат да ги набават природните препарати, хербалните лекови и диететските суплементи од палетата на брендот.
Освен тоа, ќе имаат и одлична можност да се советуваат со тим од експерти, за понатаму да можат да им дадат соодветни насоки на оние до кои ги дистрибуираат производите.

Share.