Едно лице загина, а четири тешко повредени на патот Битола-Прилеп

0
11142

Околу 17:20 минути се случи тешка сообраќајна несреќа на патот Битола-Прилеп.

Според првичните информации на полицијата во несреќата едно лице загина, а четири се тешко повредени.

Од 17:45 минути е пренасочен сообраќајот од Тополчани по стариот пат Битола- Прилеп.