Едногласни беа за РК Пелистер

0
1307

Откако се случи колективна оставка на раководството на РК Пелистер, денеска советниците од општинскиот совет едногласно ја изгласаа одлуката до избор на нови тела на ракометниот клуб, претседателот на советот Валентин Груевски да биде официјален потписник на доминантиот број акции кои општината ги има во овој ракометен клуб.