Едукативно cd за самоодбрана на За-Нед-До

0
541

Академијата за боречки вештини “ЗА НЕД ДО”, го промовираше едукативното CD насловено како “Инстинктивна самоодбрана”.
Преку “Инстинктивна самоодбрана” Grandmaster Златко Неделковски има за цел да професионално да помогне кон подигањето на свеста кај јавноста за вродените самоодбрамбени механизми кои може да ви го спасат животот и за кои не секогаш е неопходно да имате професионална подготвеност.

Материјалот е наменет за секоја возраст .