Ексклузивно интервју со српската принцеза Јелисавета Караѓорѓевиќ

0
613

Во неколку дневна посета на Македонија беше српската принцеза Јелисавета Караѓорѓевиќ. По посетата на Охрид ја посети и Битола. Во интервјуто на ТЕРА разговараме околу нејзината прва посета на Македонија, калку и се допаднаа  Охрид и Битола, што подароци доби од своите домаќини, каков е нејзиниот статус денеска во Србија?

ТЕРА обезбеди ексклузивно интервју благодарение и на заедницата на Србите од Битола.