Ексклузивно интервју со Тома Фила

0
730

Во ексклузивно интервју за Тера Телевизија со адвокатот Тома Фила освен што зборувавме за признанието почесен доктор на науки на битолскиот универзитет и за тоа што значи адвокатурата за него, го прашавме и за тоа како може да се отповика одлуката за аболиција што ја објави Иванов за политичарите од власта и опозицијата, а на што и самиот претседател повика со идеи и предлози да се јават правни ескперти па и лидерите на политичките партии.