Експлозија во близина на бегалски центар во Германија

0
675

Во близина на прифатниот центар за бегалци во Цирндорф, во близина на Нинберг денеска одекна експлозија.

Според Баварската радиотелевизија експлодирал куфер полн со спрејови, а според првичните информации нема повредени.

Инцидентот се случи на 200 метри од прифатниот центар за бегалци.