Ел Макферсон изгледа совршено и на 50 години

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ел Макферсон изгледа неверојатно добро. Таа кон крајот на овој месец ќе наполни 51 година, но кога ќе ја погледнете оваа нејзина фотографија едноставно нема да ви се верува на која возраст е оваа жена.

Од манекенката што го носи прекарот „Телото“ (The Body) можат да се засрамат повеќето 30-годишн девојки. Погледнете како изгледа Ел на снимањето за Харперс базар на Бахамите.

Share.