Есенски кроc на Шеталиште

0
431

На Градското шеталиште, како најава на натпреварите во организација на Сојузот на училишни спортови, се организираше есенскиот училишен крос по повод 11 октомври, а како најава на она што допрва следува. Сите училишта зедоа учество на кросот за најдобрите имаше и награди за освоено место, како поединци или екипно.Од Сојузот истакнаа дека ја имаат поддршката од општината.