Евроамбасадорот Орав на проштална средба со Трајко Вељаноски

0
354

Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски денеска ќе има проштална средба со шефот на Делегацијата на Европската унија во Република Македонија, Аиво Орав.

Прошталната средба ќе се оствари во Собранието на Република Македонија.