Фалкон травел за вашите нови патувања

0
3023

Задоволството во патувањето има име Фалкон травел.

Над 30.000 патници годишно се дел од работата на оваа туристичка групација.

За сите вљубеници во патувањата групацијата Фалкон отвори свое претставништво во Битола.

Фалкон Травел во своето скоро две деценсико постоење и искуство во работата од областа на туризмот, со високата професионалност и квалитетна понуда ја стекна довербата на голем број клиенти. А се започна пред 18 години.

Следејќи ги современите светски трендови во организирање на патувањата, ТА. Фалкон Травел организира: Туристички аранжмани, туристички екскурзии, хотелско сместување ,научни екскурзии , организирање на семинари, конгреси и конференции во
земјата и во странство , изнајмување на техничка опрема и стручно лице за техничка
подршка за потребите за семинар ,организирање на саеми во земјата и во странство, авионски карти за сите дестинации во светот. Покрај сето ова значајни се уште неколку ставки за Фалкон травел, меѓу кои сопствен автобуски превоз, хотел во Никити Грција, консултантска компанија во Бугарија.

Со цел да ја задржат довербата на постојаните,но и да ја прошират соработката со нови клиенти, тимот на “Фалкон Травел” постојано ги следи современите туристички текови и секогаш е подготвен да ги понуди своите туристички услуги.

Дел од аранжманите кои ги нудат се оние на Крит, Халкидики, Тасос, Лефкада, како и подалечните патувања меѓу кои Дубаи, Занзибар, Тајланд, Мароко, Куба, Мексико и многу други.

Благодарение на сите клиенти во текот на овие 18 години, оваа туристичка групација станува бренд препознатлив во цела Македонија а приказната за Фалкон продолжува.

Фалкон травел се наоѓа на локација во центарот на градот, во Пелагонка 2.