Фејсбук повторно падна

0
375

Доколку имате проблеми со „Фејсбук“, поточно воопшто не ни можете да влезете на страницата, не сте единствените. „Фејсбук“ повторно е во прекин низ целиот свет. Како и пред четири дена, социјалната мрежа е во цеосен прекин и нема пристап до неа.

Oва е третпат во помалку од три недели мрежата да има технички проблеми ширум светот.

Последниот пат мрежата беше во прекин десетина минути. Овојпат мрежата остана недостапна повеќе од половина час.