Фото галерија од големата победа на Пелистер

0
5048

Многумина вчера тргнаа од Битола за Струмица да го бодрат својот Пелистер против Шкендија. Собирното место на навивачката група Чкембари беше кај бутките на битолското шеталиште. Со автобуси заминаа тие, други пак со своите автомобили, организирани да бидат дел од големиот дел за Пелистер, за Битола. Уште пред натпреварот и првите чекирања од по пат, од Струмица, од стадионот. Сетоа ова ги предизвика емоциите на сите оние кои очекуваа радосна вест од таму. Во следното видео ви ја пренуваме атмосферата преку фотографии.