ФОТО ГАЛЕРИЈА: Прослава за освојувањето на Купот на Македонија

0
6012

ФК Пелистер и навивачката група Чкембари вечерва на Широк сокак заедно со сите љубители на фудбалот и зелено-белата боја го прославија освојувањето на Купот на Македонија.