ФОТО: СДСМ ја слави победата во Новаци и Могила

0
2972

СДСМ вечерва ја прославува победата на локалните избори во Новаци и Могила, откако во вториот круг нивните кандидати Љубе Кузманоски и Јасмина Гулевска освоија повеке гласови од противкандидатите Лазар Котевски од ВМРО ДПМНЕ и Стево Пивковски.