ФОТОГАЛЕРИЈА: Денеска на „Дупени бич“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од година во година се зголемува бројот на туристи кои престојуваат во Преспа. Пониските цени, прекрасните плажи и опуштената атмосфера се причина за тоа.

Велат дека најдолгата песочна плажа во Македонија е Дупени Бич. Низ фотографии еве како беше денеска таму.

Share.