ФОТОГАЛЕРИЈА: Фолклорната магија низ Широк сокак и старата чаршија

0
2807

Вечерва е свеченото затворање на годинашните „Илинденски денови“. Од 20 часот на Хераклеа интернационалната вечер, а потоа и концерт на Ансамблот „Македонија“. А како деновиве беше низ битолски Широк сокак и во старата чаршија.