ФОТОГАЛЕРИЈА: Грците четири години чекаа реванш и дочекаа во Загреб…

0
6683

Скоро на идентичен начин како ние предчетири години во Литванија, нашиот јужен сосед убедливо не порази на отворањето на Евробаскетот во Загреб. Плавите едностано беа побрзи, поквалитетни, поснаодливи, поискусни. Во ролјата на Антиќ, МекКејлеб, Илиевски од пред четири години, сега беа Принтезис, Куфас, Слукас. Дури и немаше потреба Спанулис да запне. Еве како низ фотографии изгледаше загребското попладне.

11933063_10207584202712300_1590768336_n

11992558_10207584202672299_2022955792_n

11992559_10207584202792302_1934052830_n

11992640_10207584202472294_1012318960_n

11950872_10207584202592297_82489776_n

11992593_10207584202552296_1636371638_n

11994477_10207584202432293_1464168281_n

11944962_10207584202512295_514584121_n

11997478_10207584202632298_1009335147_n

11668012_10207584202392292_1109694146_n