ФОТОГАЛЕРИЈА: Илир Мета на средба со градоначалничката Петровска

0
4804

Претседателот на Албанија Илир Мета кој е во днодневна посета на Македонија денеска пристигна во Битола. На црвен килим беше пречекан пред општинската зграда, а потоа на средба во кабинетот на градоначалничката Наташа Петровска. Мета ќе го посети и Музејот на Албанската азбука по повод 22 ноември денот на Албанската азбука.