Фотогалерија: Меморијален мото крос Тони Гулевски

0
1236

На патеката кај Братиндол денеска се одржа втортиот меморијалниот мото крос Тони Гулевски-Бабуш во организација на LTD.

12189555_1168311556516507_241767429825891564_n

По свеченото отворање на натпреварот на патеката Братиндол се возеа неколку трки и тоа:  прва трка МХ85 (10 минути + 1 круг), прва трка МХ3 (15 минути + 1 круг), прва трка МХ1 и МХ2 (20 минути + 2 круга), втора трка МХ85 (10 минути + 1 круг), втора трка МХ3 (15 минути + 1 круг), втора трка МХ1 и МХ2 (20 минути + 2 круга).

12182134_1168349246512738_68466699_n

12200689_1168349216512741_1987094761_n

12182104_1168348973179432_1481322157_n

12189045_1168311543183175_272052059131881036_n

12188963_1168311589849837_1542561752665481186_n

12196277_1168311563183173_6937839466747818140_n

12195810_1168311666516496_8131794985053559233_n

12195893_1168311549849841_4217443830342934074_n

12191956_1168311529849843_7865833527764825349_n

11138105_1168311526516510_5688395999994739560_n

Фотографии на Сашо Ристевски.