ФОТОГАЛЕРИЈА: Низ плажите на Преспанското езеро

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Нешто после 10 часот пристигнавме на првата плажа од денешната обиколка на брегот на Преспанското езеро. Уште само неколку лежалки беа слободни, а на пладне речиси и да немаше место на плажата и угостителскиот објект „2 Proper and more“.

Следната дестинација беше „Galaxy Beach“ каде исто така посетители пристигнуваа за да одморат и да се разладат крај брегот на Преспанското езеро.

Ја посетивме и плажата „Цоца“ во Сливница. И тука се бараше место плус.

Последната наша дестинација беше „Connect Beach“.

Share.