Фотогалерија: Ноќна атлетска трка за роденденот на Битола

0
1389

По повод 4-ти ноември денот на ослободувањето на Битола во рамките на програмата за прослава традиционално секоја година на битолски Широк сокак се одржува ноќната атлетска трка.

12200907_1169436003070729_1139717825_n

12212137_1169430873071242_234323447_n

12204669_1169424843071845_828169526_n

12212540_1169435843070745_257543352_n

12204920_1169435833070746_1485501442_n

12212448_1169435813070748_1265475873_n

12212172_1169435826404080_1035452480_n

12207876_1169435979737398_1825597025_n

12205092_1169424816405181_205841176_n

Фото: Сашо Ристевски