ФОТОГАЛЕРИЈА: Пожар кај Јенимаале

0
1969

Денеска некој на двапати се обидува да ги запали стрништата по должината на железничката линија кај населбата Јенимаале.  Од противпожарната единица на Битола велат дека еднаш пожарот го изгаснале, а по петнаесетина митуни повторно некој го запалил. Повеќе за ова во Актуел на Тера 16:55 и 21:55.

Фото: Елена Павловска