Фотогалерија: Прослава на Чкембарите на Широк сокак

0
679

Навивачката група Чкембари вечерва на Широк сокак прославуваа 30 години од формирањето.  Овој нивни јубијел се поклопува и со јубилејот – 60 години ракомет во Битола, кој го организира РК Пелистер под мотото „Срце, душа, традиција„.

12046850_10153766807359406_7084649422329422479_n

12033158_10153766807374406_806631396186857566_n

11215816_10153766807309406_8038279093230516531_n

11048611_10153766807159406_1514665439369271545_n

12049367_10153766807069406_7538609884180076563_n

11064839_10153766806974406_5830164043620540375_n