ФОТОГАЛЕРИЈА : Црвен килим и пред општина Могила

0
6025

Денеска примопредавање на функцијата градоначалник на Општина Могила. По победата на вториот круг од локалните избори денеска Јасмина Гулевска и официјално ја презема функцијата градоначалник на Општина Могила од доскорешниот Стево Пивковски.

Пивковски на црвен килим ја пречека новата градоначалничка.