ФОТОГАЛЕРИЈА: Во Крани на плажа

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На брегот на Преспанското езеро се наоѓа Автокампот Крани. Во минатото беше една од најпосетуваните дестинации на оваа езеро. Песокот на тамошната плажа, дискотеката во Крани, беа нешто на што и денеска се присетуваме со носталгија. И тој камп како и многу други објекти во едно време беа оставени да пропаѓаат, но од пред неколку години и тука се врати сјајот на Преспа. Познатиот угостителски бренд Капри овој автокамп заедно со плажата и останатите содржини ги ревитализираше, реновираше и го привлече вниманието на туристите.

Share.