Фотографијата од мртвото бебе ја објавила на Фејсбук!

0
541

Мирјана Миклејиќ (46) од селото Бусур во близина на Петровац на Млава е во притвор под сомнение дека го убила и го погребала нејзиното бебе. Сепак, новинарите на српски”Блиц”, кои вчера ја посетиле куќата на мајката на чедоморката Јаворка вели дека таа лично го погребала телото на бебето во дворот.

Таа тврди дека станува збор за спонтан абортус.
Инаку, Вишиот суд во Пожаревац дал наредба за притвор од 30 дена на мајката чедоморка Мирјана Миклејиќ , која наводно извршила чедоморството на новородено бебе, кое потоа било погребано во дворот.

Хорор откритието следуваше откако Миклејиќ на својата Фејсбук страница објави фотографија на мртво бебе, за кое брзо беше информирана полицијата.