Фудбалерите од ФК Новаци на помош во Стајковци

0
2216

Во Стајковци, селото кое беше катастрофално погодено од поплавите во скопско, беше и тимот на фудбалскиот клуб Новаци од Општина Новаци. Фадбалерите велат дека  сакаат со работна сила да им помогнат на настраданите.

FK

„ Најдобро знеме што значи поплава“ велат од тимот, кој е општина која пред неколку години беше исто така соочена со големи поплави.

FK 2

FK 3

FK 4

FRK 1