ГАЛЕРИЈА: И иселениците изненадени од Сливница

0
17197

Од Битола секој ден организиран превоз до и од Сливница. Тргнувањето е во 10:30 од Паб Конект, а враќањето во 19 часот од Сливница.

Вчера плажата на Конект во Сливница беше полна. Се бараше место повеќе и за на плажата, летното диско и ресторанот.

И нашите иселеници велат дека се изненадени од тоа што го гледаат. Со неколкумина од нив разговаравме за тоа како тие го гледаат туризмот на Преспанското езеро.

Имаше и такви кои не користат социјални мрежи и велат дека на тој начин уживаат и се одмараат крај езерото.

slivnica 25.07.Still003

slivnica 25.07.Still004

slivnica 25.07.Still005

slivnica 25.07.Still006

slivnica 25.07.Still007

slivnica 25.07.Still008

slivnica 25.07.Still009

slivnica 25.07.Still010

slivnica 25.07.Still011

slivnica 25.07.Still012

slivnica 25.07.Still013