Галерија на Илинденските денови низ старата чаршија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Фолклорна разгледница од Илинденските денови 2015. Играорците од годинашниот фестивал денеска низ старата чаршија. Готографиите се на Димитар Петковски.

12 (2)

11

10 (1)

9 (2)

7 (1)

2

1 (1)

23 (1)

19 (1)

18 (1)

15

14

12 (1)

9 (1)

Share.