ГАЛЕРИЈА: Оштетен споменикот Филип Втори на Магнолија

0
1413

Оштетен споменикот Филип Втори на Магнолија. Ова се фотографии кои пред малку ги направивме. Дел од мермерот од кој е изработен споменикот е скршен, распаднат и расфрлен околу него.

Како дошло до оштетувањето на споменикот до овој момент информација нема.

15049600_10209819970967523_119014987_n

15050436_10209819970567513_497227149_n

14971879_10209819973767593_1893165348_n

14971944_10209819969047475_870865967_n