ГДОМ од кај офицерскиот дом, Протестирам од Магнолија

0
1857

ГДОМ и Протестирам синоќа си ги сменија местата за старт на маршот односно собирот. Ако во изминатите денови од Протестирам тргнуваа од кај офицерскиот дом, а ГДОМ организираше собири на плоштадот Магнолија, овој пат Протестирам од Магнолија, а ГДОМ од кај офицерскиот дом.

Дел од учесниците кои по автоматизам пристигнуваа на зборното место, беа изненадени кога ги здогледуваа другите.

13000394_10208138989464036_177660329_o