Ѓеоргиевски: Младите добиле ексклузивно право да ги кажат своите потреби

0
470

Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ во Битола на трибина ги промовираа мерките за млади. Потпретседателот на УМС рече дека младите го добиле ексклузивното право да ги кажат своите потреби.

14724121_1330535856959094_1203732596_o

Ги спомена проектите кои ги реализираа и на кои сега работат. Ѓеоргиевски истакна дека од младите во Битола била идејата за перални и сушални во студентските домови во Скопје.

14689060_1330535843625762_396989097_o