Голем јубилеен концерт на Борче Наумовски

0
1252

Македонскиот фолк пејач Борче Наумовски или познат под псевдонимот Министерот за естрада, ќе одржи голем концерт во Битола.
Концертот е по повод 20 години постоење на македонската естрадна сцена, а ќе се одржи на познатиот базен “Император”. На истиот ќе има повеќе гости, колеги од естрадата .
Изминатиот период Наумовски го промовираше новиот албум, а ја имаше и големата концертна турнеја низ Австралија.Истата траеше од 25 -ти април до 8-ми јуни.
Јубилејниот концерт е на 22 ри јули, со почеток од 21 часот.