Голем пожар кај Тополчани

0
1180

Вечерва голем пожар е активен помеѓу Тополчани и Бучин.

Овие фотографии се направени во 23 часот и до редакцијата на Тера ги испрати наш гледач.

Ниту во битолската пожарна, ниту пак во прилепската ТППЕ немаа информација дека има пожар.